Možete posjetiti i obližnje destinacije otok Brač ili grad Split sa brojnim događanjima. Ukoliko želite unajmiti jedrilicu to možete napraviti u marini Split.
Apartmani za odmor u obiteljskoj kući u gradu Hvaru
Hvar je turistička destinacija iznimne ljepote,bogate povjesti,blage klime i ugodnih domačina. Ljepotu ne samo grada Hvara več i cijelog otoka su mnogi prepoznali tako da je otok Hvar 1997. godine časopis "Traveller" uvrstio među deset najljepših otoka na svijetu. Povijest Hvara seže još od Ilira (1. tisućljeće pr. K.) tako da će zaljubljenici u povijesne znamenitosti uvijek nači nešto što će ih zaintrigirati, tu posebno ističemo Arsenal i prvo pučko kazalište u Evropi. Gosti koji svoj odmor požele provesti u miru i opuštanju Hvar nudi mnoge skrivene uvale u kojima se čuje samo zrika cvrčka i šum bistrog plavog mora, posebno na obližnjim Paklinskim otocima do kojih se može doči taxi-brodom ili najmom broda.  Za one željne aktivnijeg odmora nudi se slobodno penjanje, ronjenje, jedrenje i mnoge druge aktivnosti. I ljubitelji dobre zabave zadovoljit će svoje apetite za ludim provodom u Hvarskim ljetnim noćima.

Pet minuta hoda od samog centra u mirnom djelu grada zvanom "Lučica" nalazi se naša obiteljska kuća koja je od svih važnijih objekata (trgovina,ljekarna,banka,...) udaljena do 500 metara. Kuća je od mora i najbliže plaže udaljena 100 metara, posjeduje vlastiti parking i vanjski grill. U ponudi imamo četri apartmana i svi su klasično uređeni i posjeduju sve za ugodan odmor, a
idealan su smještaj ako želte odmor provesti daleko od buke, prometa i stresne svakodnevnice.
Naše apartmane su mnogi odabrali za svoj odmor, nadamo se da ćete i vi.
Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar Hvar
House House
APARTMAN A1 (2+1)  se nalazi na prvom katu kuće. Tip apartmana je studio i adekvatan je za smještaj do tri osobe.  Sastoji se od sobe s bračnim krevetom i pomočnim ležajem, kupaonice (wc, kada i umivaonik), kuhinje sa svim potrebnim priborom za spravljanje i konzumiranje jela, te dva balkona okrenuta u smjeru jugozapada i s pogledom na more.   Apartman je klimatiziran i ima sat-tv.
APARTMAN A2 (2+1)  se nalazi na prvom katu kuće. Apartman je adekvatan za smještaj do tri osobe.  Sastoji se od sobe s bračnim krevetom i pomočnim ležajem, kupaonice (wc, tuš kada i umivaonik), kuhinje sa svim potrebnim priborom za spravljanje i konzumiranje jela, te balkonom u smjeru jugozapada i s pogledom na more.   Apartman je klimatiziran i ima sat-tv.
APARTMAN A3 (2+0)   se nalazi na drugom katu kuće. Tip apartmana je studio i adekvatan je za smještaj do dvije osobe. Sastoji se od sobe s bračnim krevetom, kupaonice (wc,kada i umivaonik), mini kuhinje sa svim potrebnim priborom za spravljanje i konzumiranje jela, te balkonom u smjeru jugozapada i s pogledom na more.   Apartman je klimatiziran i ima sat-tv.
SOBA S MINI KUHINJOM I KUPAONICOM A4 (2+0) se nalazi na drugom katu kuće i adekvatna je za smještaj do dvije osobe. Sastoji se od sobe s bračnim krevetom, kupaonice (wc,tuš kada i umivaonik), mini kuhinje i terase okrenute u smjeru zapada i s pogledom na more.U mini kuhinji se nalazi sav potreban pribor za spravljanje i konzumiranje jela, ali  zbog veličine sobe stol za konzumaciju jela se nalazi na terasi. Soba je klimatizirana i ima sat-tv.
Apartment A1 Apartment A1 Apartment A1 Apartment A1 Apartment A1 Apartment A1 Apartment A1
Apartment A2 Apartment A2 Apartment A2 Apartment A2 Apartment A2 Apartment A2 Apartment A2 Apartment A2
Apartment A3 Apartment A3 Apartment A3 Apartment A3 Apartment A3 Apartment A3 Apartment A3 partment A3
Room A4 Room A4 Room A4 Room A4 Room A4 Room A4 Room A4 Room A4
[Hrvatski] [English] [Calendar] [Map] [Karta] [Contact] [Photo] [Ch] [Ger] [Eng] [Hr] [It] [Sl] [Slo] [Fr] [Pol] [Nor]